Sådan matcher du dine sko med kjolen – 9 sko som du kan bruge


Der er så meget mænd ikke forstår, og de kan slet ikke sætte sig ind i brainstorming vi gør for at matche vores sko med kjolen.

Ja, der er meget mere, end det man ser med øjet, og ja, jeg er her for at tale alt om det. Det er selvfølgelig ingen raketvidenskab, du skal bare sørge for at få det grundlæggende korrekt. Så her er alt hvad du har brug for at vide om ‘Sådan matcher du dine sko med kjolen

Forskellige typer sko

Ordet ‘sko‘ betyder noget forskelligt for mænd og kvinder. Lad os glemme mændene for nu og kigge på, hvad der falder ind under kategorien for os kvinder, og også hvordan vi kan style dem.

1. Peep toes

Den nemmeste måde at gøre dette på er at huske, at kegle tæer går godt med bare ben. Så enhver kjole, der enten er kort eller knælængde, vil være en god match. Hvis du ikke har det godt med stiletter, skal du gå med kiler, og de kan også bæres med casual tøj. Prøv de flade kegle tæer se efter uigennemsigtige leggings eller jeggings med toppe, der kommer til hoften.

2. Pumps

Pumps oversættes bare til urbane og elegante, hvilket betyder, at ethvert udstyr med en smart appel altid vil være en god match. Stilarter som pantsuits, blyant nederdele, cigaretbukser og lange formelle kjoler osv., Får du ideen, ikke? Når det er sagt, ser korte kjoler med eller uden ren strømpe lige så godt ud med disse. Om vinteren tager grøftfrakker eller lange pelsjakker med tynde jeans dette look til næste niveau.

3. Stilettos

Hvor forskellige er de pumper fra stilletoner, du spørger? Jeg var heller ikke sikker! Lad mig fortælle dem, at de ikke er meget forskellige. Pumper er høje hæle, der er lukkede, mens alt andet i høje hæle falder under denne kategori. Disse følger stort set alt sammen – hvad enten det er formelt, afslappet eller festligt.

4. Små hæle

Hvis du er en af dem, der har et kærligheds-had-forhold til hæle, er små hæle det bedste alternativ, der kommer tættest på at give dig tilfredsheden med at have hæle. Mød i midten mellem de to og få sko med en smule hæl. Hvis du leder efter noget, der supplerer dit kontorstøj, er dette igen din frelser. Det giver dig et dejligt forhøjet look og graner op for dig.

5. Støvler

Hvad er den første ting, der kommer ind i dit sind, når du tænker på støvler? Vinter? Nu stereotype det! Fordi støvler ikke er mere end (bare) vinterundere. Ja, de tilføjer charmen i efterårssæsonen, men de kan gøre mere end det. Sport ankel- og knælængde med en læderjakke og jeans, korte kjoler eller lange kjoler, kappe og tynde jeans osv. Du kan sandsynligvis prøve noget uden at tvinge det for meget. Dine valg er ubegrænsede

6. Gladiators sko

Fra at være et kompliceret stykke modetilbehør til et must-have i enhver fashionistas skoskab, disse er nået langt. Nude sandaler med ankellængde er dit sikreste odds og matcher de fleste kjoler. Når jeg siger de fleste kjoler – betyder det noget, der ender i nærheden af kalverne helst. Knælængde med tættede strenge passer perfekt til boho-inspirerede kjoler og shorts, eller måske også med lange kjoler med knælængde. Det er værd at nævne, at du kan undgå dem, hvis du har tykke ben eller går med dem med tykkere stropper.

7. Ballerina sko

Ballerinaer og loafers er en velsignelse i forklædning og behøver ingen introduktion. De går med enhver klæde overhovedet og kan aldrig svigte dig. Du kan enten gå med kontrast eller matchende farver, og en mørk nuance følger med alt. Så invester i et par Tory Burch eller Gucci, og du er sorteret.

8. Kvinde loafers

Engang blev de betragtet som kedelige, daterede og alt ikke cool. Men det tog ikke lang tid at bevise, at vi alle forkerte. Selv crocs blev betragtet som det, da de debuterede. På nuværende tidspunkt betragtes disse som stilfulde, komfortable og urbane. Ligesom navnet går, skal du skyde dem på, og du er sorteret. Du har neon og hurtige farver, der er så sjove. Hvis du kan trække dem af, skal du gå med det. Slip ons og lange / korte sommerkjoler er en ting nu, blandt mange andre.

9. Løbesko

Løbesko har altid været mest efterspurgt pga. deres komfort, men nu er det også ændret. Du behøver bare at behandle dem på mode. Undgå ikke at prøve de livlige eller hurtige farver, de er den næste store ting ifølge modebloggere. De sørger for fantastisk lufthavnsudseende, vandretur med venner, løb eller næsten alt.

Her fik du 9 mulige sko som passer til din kjole – glem ikke at læse vores indlæg om “Sådan skjuler du topmaven i en kjole