Sådan holder du varmen i en kjole om vinteren


Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og de fleste af os, stopper med at gå i kjole når det bliver koldt udenfor. Det er jo ikke sjovt at fryse på vej til arbejde eller på vej i byen med veninderne, bare fordi du har valgt at gå i kjole. Men med disse smarte tips, så kan du gå i kjole året rundt uanset hvor koldt det er udenfor.

En af de bedste råd til at holde varmen i en kjole om vinteren, er at købe en ordentlig varm frakke. Lad være med at gå på kompromis, fordi en frakke i god kvalitet, kan virkelig holde i mange år. Sørg gerne for at frakken har noget uld, fordi det holder virkelig på varmen.

Den nemmeste måde at bære korte vinterkjoler, er at bære høje støvler. Du kan enten vælge knæhøje støvler eller støvler der går lige under knæet. Men sørg endelig for at undgå ankelstøvler sammen med bare ben, fordi så kommer du virkelig til at fryse. Hvis du ønsker at gå i en kort kjole så kan du huske strømpebukser eller leggings. Naturfarvet strømpebukser kan bæres med korte kjoler for at holde benene varme. I stedet for strømpebukser skal du vælge leggings til de ekstra kolde vinterdage og nætter. Husk at neutrale strømpebukser og leggings (sort, grå og creme) passer godt til enhver kjole.

Men ønsker du at have en kjole på som er arbejdsvenlig og klar til fredagsbar, så prøv en kort sort kjole sammen med strømpebukser og ankelstøvler. Når du vælger strømpebukser, så er det en rigtig god idé at vælge strømpebukser med kashmir. De er superbløde og modsat uld strømpebukser som også er varme, så kradser kashmir strømpebukser ikke. Og hvis det er det er ekstremt koldt udenfor, så kan du faktisk sagtens have to par strømpebukser på, dog bare sørg for at det ikke strammer så meget at det lukker af for blodcirkulationen. Du kan også vælge en kjole med et par cowboybukser indenunder, som også giver et feminint look.

En anden god løsning, hvis du ønsker at bruge dine sommerkjoler om vinteren, er at bruge en turtleneck i en neutral farve indenunder kjolen, fordi det giver mere varme. Du kan også sagtens gå i en ærmeløs kjole om vinteren. Hvis du skal til en god indendørs fest, som f.eks. julefrokost eller nytårsaften, så kan du sagtens bære en ærmeløs kjole i vinterhalvåret. Du kan dog med fordel bruge en langærmet top og et lækkert stort halstørklæde for at holde dig varm når du skal til og fra festen.

Jeg elsker også bare cardigans, og en anden nem måde at holde varmen i din kjole, når det er minus grader udenfor, er at bruge en cardigan udover din kjole eller nederdel. Samtidig kan en smart cardigan også pifte en halvkedelig kjole op. Et alternativ til en cardigan, kan være en sjælevarmer – det fleste modeller kan du faktisk selv strikke, og der findes rigtig mange forskellige opskrifter på nettet, hvilket er super hyggeligt at bruge sine vinteraftener på. Du kan også bruge en stor sweater. Overdimensionerede trøjer er en fantastisk måde at holde overkroppen varm på. Brug dem med en stropkjole, åbne skulderkjoler eller maxi-kjoler.

En anden nem løsning for at holde varmen, er at gøre din kjole til en nederdel. Gør dette ved at bære tætsiddende trøjer eller en crewneck sweater over dine kjoler. Du kan bruge dem over korte eller lange kjoler, alt efter hvad du foretrækker. Bare sørg for at have tætsiddende sweatere over tætsiddende kjoler for at undgå et voluminøst look.

Som tidligere nævnt, er det er også meget vigtigt at du vælger nogle varme støvler, som gerne går helt op til knæene. Husk de skal også have en god sål, og at fødderne passer til støvlerne og ikke omvendt. Hvis du allerede har et par lækre støvler, kan du også købe nye varme termosåler til dem

Du har sikkert fundet ud af, at hvis du vil gå i kjole om vinteren, handler det om at holde dine ben, fødder og krop varm. Så det vigtigste er at tænke i lag på lag, og du skal selvfølgelig tænke på at farve og mønstre ikke bliver en stor farvelade. Hvis du vil være på den sikre side, så er det nok en god idé at vælge farver som hvid eller sort. Så hvis du følger mine råd med en varm frakke, et par varme støvler, strømpebukser og kombinerer det med et par varme handsker og et tørklæde, så kommer du ikke til at fryse mere om vinteren. Derudover er bælter er en fantastisk måde at skabe en talje, der ellers kan gå tabt under hvis du bruger mange forskellige lag af tøj.